THE DEFINITIVE GUIDE TO ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu

The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu

Blog Article

Siparişiniz ile birlikte size lawnımcı olması için mantar ekimi ve yetiştirilmesi hakında bilgiler bulunan bir ekim klavuzu gönderiyoruz.

 İlk aşamada mantar yetiştiricilerinin mantar tohumunu dışarıdan satın alması gerekir. Fakat alınan tohumlar farklı şekillerde çoğaltılarak yeni tohumlar elde edilebilir.

Gelin onu birbirinden değişik tariflerde kullanalım, bol proteinli ve leziz istiridye mantarları nasıl değerlendirilir, advertisementım advertım anlatalım şimdi. Bakalım sizin favoriniz içlerinden hangisi olacak?

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Evinizde suitable yetiştirme koşullarını yaratmak kolaydır. İstiridye mantarlarınızı doğrudan güneş ışığı almayan, evinizin herhangi bir odasına yerleştirin. İstiridye mantarlarınızı yetiştirmek için mükemmel oda sıcaklığı twenty ila twenty five derece arasındadır.

Mantarlar doprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler. İhtiyaçları olan besini bitkilerden alırlar bitkilerden aldıkları besin fotosentez sonrası oluşan besinlerdir çünkü mantarlar fotosentez yapamazlar.

Bu mantarı tadan gurmeler, şefler kuzu göbeği mantarının dünyanın en leziz etinden bile lezzetli olduğunu belirtiyor. Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olarak size sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendi mantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz. Kuzu Göbeği Mantarı Nasıl Yetiştirilir? Kuzu göbeği mantar tohumu satın aldıktan sonra biraz geniş bir saksıya ya da bahçeye doğrudan ekim yapabilirsiniz. Eğer bir bahçeye ekecekseniz bir ağaç gölgesine ekebilirsiniz. Saksıya ekecekseniz ise toprağı biraz hazırlamakta fayda var. Şöyle ki

Yanıtla Merhaba ben Antalya merkezinde oturuyorum Antalya yazın malum çAlright aşırı sıcak ve bunaltıcı şekilde nemli bu ortamda istiridye mantarı yetistirebilirmiyim. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler

Bu nedenle mantar üretimi yaptığınız yerde nem oranını kontrol edebilmeniz gerekir. Sadece doğal nem ile sağlıklı üretim yapamazsınız.

İlk parti istiridye mantarını hasat ettikten sonra, ikinci bir mahsul yetiştirebilirsiniz. İkinci meyve verme turu için bol miktarda miselyum kalıntısı olacaktır. Tek yapmanız gereken ikinci tur için alt tabakayı nemlendirmektir.

Yani açıkçası oksijen ve doğal ortam koşullarını sağlayabilecek durumdayım tek eksiğim iklimlendirme. Ki ben iklimlendirmeyi sonuçta 100 metre kare bir alanda klimalar ile sağlayabilirim. Burda tek eksiğim nemlendirme kalıyor. Bana ortalama bir maliyet ve almam gereken cihaz vs. İçin bilgi mesajı yazarsanız çAlright memnun olurum.

İSTİRİDYE MANTARI ButİŞTİRME REHBERİ Ürünlerimizin yanında siz değerli müşterilerimize göndereceğimiz sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi ile işiniz daha kolay hale gelecek ve aklınıza takılan soruları sormak için uzaman arkadaşlarımızdan dilediğiniz zaman Destek alabileceksiniz. Rehberimizde bulabileceğiniz konu başlıklarının bazılarını sizin için listeledik.

Yanıtla Merhaba Ben İstanbulda yaşıyorum evimin arkasinda birkaç yıl önce komşumuzun tohumlarfidana.net kestiği kavak ağacı kütüğü var biz bu kütüğü bahçeye koymuştuk doğal bir tabure olarak kullanıyorduk fakat agactaki catlaklardan iki yıldır istiridye mantarınin aynısından mantar çıkıyor biz emin olamadığımız için yemiyoruz acaba yenilmesinde bir sakınca varımdır biz tohum falan hicbirsey atmadık tamamen kendiliğinden

Kırmızıdan sarıya çalan rengi ile kendine has bir renk geçişi olan bu mantar, hoş kokan bir tada sahiptir.

Report this page